Grup Seipro

Sobre Nosaltres

Benvingut a Grup SEIPRO, el teu soci de confiança en el món de les reformes integrals i serveis de construcció. Amb una trajectòria de mes de 20 anys d’experiència, els germans Roger i Josep Maria han volgut fer un pas més, professionalitzant i transformant l’antiga empresa d’instal·lacions del poble en una empresa de serveis integrals, atenent d’aquesta manera a la demanda dels seus clients i del mercat. El nostre objectiu és facilitar-ter la vida i donar-te el major nombre de serveis per evitar retards i problemes d’execució durant les obres.

A Grup SEIPRO ens hem guanyat el reconeixement per l’alta qualitat dels nostres treballs i per una atenció excepcional al llarg dels anys. Des del primer dia, ens hem dedicat a complir amb les expectatives dels nostres clients, i fins i tot a superar-les en cada projecte. Perquè per a nosaltres, la clau és el compromís i la passió per la feina ben feta. Acompanya’ns en aquest viatge i descobreix per què som la teva millor opció quan es tracta de fer realitat els teus projectes de construcció!

SEIPRO_quisom-24

Compromís i qualitat

Ens dediquem a la reforma, ampliació, manteniment i neteja de totes les nostres instal·lacions. Confieu en nosaltres per millorar el vostre espai amb solucions duradores i de qualitat.

Eleva el teu estàndard de vida!

Amb els nostres serveis professionals d’instal·lació, transforma el teu espai en un lloc més còmode, eficient i segur. Contacta’ns i descobreix com et podem ajudar!