Instal·lacions i climatització

Transforma el teu espai i renova la teva vida amb les nostres reformes integrals per a llars i empreses.

Transforma el teu espai! Confia en l’experiència dels nostres professionals per dur a terme instal·lacions segures, eficients i d’alta qualitat.

Des de solucions completes en calefacció, aerotèrmia o aire condicionat, fins a sistemes d’aigua, llum i gas.

Optimitza la teva llar o negoci amb nosaltres!

Climatització Intel·ligent

Experimenta el confort a qualsevol estació de l’any amb els nostres avançats sistemes de calefacció i aire condicionat. Gaudeix d’un ambient càlid a l’hivern i fresc a l’estiu, tot sota el teu control.

Innovació amb aerotèrmia

Converteix la teva llar en un exemple d'eficiència energètica amb les nostres instal·lacions aerotèrmiques de darrera generació. Aprofiteu l'energia de l'aire per a una climatització sostenible i eficaç, gestionable des del mòbil. Estalvia i cuida el planeta alhora!

Solucions de calefacció a mida

Garantim un ambient càlid i acollidor amb sistemes de calefacció adaptats a les vostres necessitats i normativa vigent. Des de radiadors fins a calderes d'alta eficiència i terres radiants. Trieu el vostre confort!

Aire condicionat d’avantguarda

Oblida't de la calor extrema i mantingues el teu espai sempre fresc amb els nostres sistemes d'aire condicionat. T'assessorem per seleccionar la millor opció segons les necessitats de temperatura, humitat i eficiència energètica.

Electricitat i tecnologia

Millorem la teva instal·lació elèctrica amb solucions innovadores per reduir el consum i augmentar la seguretat. Des de la renovació de cablatge fins a la instal·lació de xarxes i sistemes de seguretat. Il·lumina i protegeix el teu espai amb eficiència.

Solucions integrals de fontaneria

Oferim instal·lacions de fontaneria internes i externes, assegurant un subministrament d'aigua potable eficient i durador per a edificis, habitatges, locals i més. Sense interrupcions ni preocupacions.
SEIPRO_quisom-24

Compromís i qualitat

Ens dediquem a la reforma, ampliació, manteniment i neteja de totes les nostres instal·lacions. Confieu en nosaltres per millorar el vostre espai amb solucions duradores i de qualitat.

Eleva el teu estàndard de vida!

Amb els nostres serveis professionals d’instal·lació, transforma el teu espai en un lloc més còmode, eficient i segur. Contacta’ns i descobreix com et podem ajudar!